(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Jablková povidla
Potřebné ingredience
3 kg jablek, 1 kg cukru, 1/8 litru octa (4%), skořice (celá).
Postup přípravy
Na hrubším struhadle nakrouháme oloupaná jablka. Přidáme cukr, ocet, skořici. Zamícháme a necháme do druhého dne. Pak svaříme, až nechává vařečka při míchání širší stopu, vyjmeme skořici.
Ještě horké plníme do menších sklenic, navrch můžeme přidat i trochu rumu. Sterilizujeme 25 min.
Ještě horké plníme do menších sklenic, navrch můžeme přidat i trochu rumu. Sterilizujeme 25 min.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
11. 5. 2011, 13:13
báječný tip